Η VIELFYS στη CPhI Worldwide 2021 στο Μιλάνο

Η VIELFYS, συμμετείχε και φέτος στη CPhI 2021, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση παγκοσμίως στον κλάδο της Φαρμακοβιομηχανίας, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου στο Μιλάνο.

Μετά από έναν χρόνο απουσίας εξαιτίας της Πανδημίας, η Vielfys συναντήθηκε με περισσότερους από 1700 εκθέτες δηλώνοντας τη δυναμική της παρουσία, ενώ παράλληλα κατέγραψε τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες στο χώρο της συσκευασίας, των πρώτων υλών, των νέων προϊόντων και υπηρεσιών, καλύπτοντας όλο το φάσμα του φαρμάκου.

«Φέτος συμπληρώνουμε τα 70 χρόνια συνεχούς παρουσίας και επέκτασής μας σε Ελλάδα, Ευρώπη και Ασία και για αυτό τον λόγο είμαστε περήφανοι τόσο για την πορεία της Vielfys όσο και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι συνεργάτες μας. Στόχος μας κάθε χρόνο, μέσα από τη συμμετοχή μας στην έκθεση, είναι η ενίσχυση των υφιστάμενων σχέσεων με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας και ταυτόχρονα η διεύρυνση νέων εμπορικών δρόμων και αγορών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Γιώργος Τσερεμέγκλης, Chemist&Sales Director, της Vielfys.

H Vielfys είναι ο μοναδικός παραγωγός στην Ελλάδα γυάλινων αμπουλών για φαρμακευτική και καλλυντική χρήση.  Είναι αντιπρόσωπος και διανομέας κορυφαίων Ευρωπαϊκών και καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού στο χώρο των Φαρμακευτικών, Καλλυντικών και Τροφίμων, ενώ στο πελατολόγιό της ανήκουν όλες οι κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες παραγωγής Φαρμάκων και καλλυντικών.