ΠΑΡΑΓΩΓΗ

VielfysΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ – ΑΜΠΟΥΛΕΣ

Οι γυάλινες αμπούλες παράγονται , συσκευάζονται και ελέγχονται χρησιμοποιώντας ως βάση το σύστημα διαχείρισης διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας μας το οποίο είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2015 και σύμφωνο με τη διεθνή πρακτική για την υγιεινή και την συσκευασία, τα διεθνή πρότυπα για την παραγωγή των αμπουλών ISO 9187, την τρέχουσα έκδοση της ευρωπαϊκής φαρμακοποιίας καθώς και ειδικές απαιτήσεις που έχει ξεχωριστά ο κάθε πελάτης μας.

Ως πρώτη ύλη για την παραγωγή των αμπουλών χρησιμοποιούμε υαλοσωλήνες από ουδέτερο γυαλί 1ης υδρολυτικής κλάσης. Μετά τον σχηματισμό της αμπούλας εφαρμόζουμε σε αυτήν το σύστημα θραύσης, τυπώνουμε τα στοιχεία που απαιτούνται με την μέθοδο της μεταξοτυπίας και την ψήνουμε σε ειδικούς φούρνους.

Τα μέρη της Αμπούλας

Οι αμπούλες χωρίζονται σε κατηγορίες με βάση τα παρακάτω χαρακτηριστικά τους :

 

Χρώμα του γυαλιού

 

Το χρώμα του γυαλιού μπορεί να είναι καφέ ή διάφανο. Το καφέ γυαλί το χρησιμοποιούμε όταν πρέπει να προστατέψουμε το περιεχόμενο από το φως.

 

Ονομαστική περιεκτικότητα της αμπούλας

 

Η ονομαστική περιεκτικότητα αναφέρεται στον όγκο του διαλύματος που χωράει στο σώμα της αμπούλας και κυμαίνεται από 1 ml έως 25 ml. Τα βασικά είδη που βρίσκονται σε παραγωγή είναι 1 ml – 2 ml – 3 ml – 4 ml – 5 ml – 10 ml.

 

Το σχήμα της αμπούλας

 

Το σχήμα των αμπουλών χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες. Οι αμπούλες που έχουν το άνω μέρος τους ανοικτό χωρίζονται σε Form B και Form C και οι αμπούλες που έχουν το άνω μέρος τους κλειστό και χωρίζονται σε Form D και Marzocchi. Η επιλογή του κατάλληλου σχήματος της αμπούλας εξαρτάται από το είδος του μηχανήματος που θα γεμίσει την αμπούλα στην συνέχεια.

Το είδος του συστήματος θραύσης

 

Υπάρχουν δύο κυρίως συστήματα θραύσης των αμπουλών, το Color break και το OPC. Για να ανοικτή η αμπούλα με το σύστημα θραύσης Color break χρησιμοποιούμε ένα ειδικό μελάνι που ψήνεται πάνω στο γυαλί, ενώ με το σύστημα OPC χαράζουμε το γυαλί και τοποθετούμε πάνω από το χάραγμα μία τελεία που μας δείχνει που έχει γίνει το χάραγμα. Το χρώμα των μελανιών θραύσης που χρησιμοποιούμε είναι λευκό.

 

Τύπωμα της αμπούλας με κείμενο

 

Πάνω στο σώμα της αμπούλας μπορούμε να τυπώσουμε διάφορα στοιχεία με την μέθοδο της μεταξοτυπίας. Η εκτύπωση των στοιχείων γίνεται με ένα χρώμα. Τα πιο συνηθισμένα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι το λευκό, μαύρο, κόκκινο, μπλε, πράσινο και το καφέ.

 

Τύπωμα της αμπούλας με δακτυλίους

 

Στο άνω τμήμα της αμπούλας μπορούμε να τυπώσουμε έως 3 δακτυλίους σε διάφορα χρώματα οι οποίοι χρησιμεύουν για την κωδικοποίηση των αμπουλών. Τα πιο συνηθισμένα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι το λευκό, μαύρο, κόκκινο, μπλε, πράσινο και το καφέ.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό μας, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήστε μαζί μας. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Eγγραφείτε στο newsletter μας

Μείνετε ενήμεροι για τα νέα προιόντα, τις τάσεις και τα τελευταία νέα μας.

Μάθετε πρώτοι τις νέες κυκλοφορίες στο χώρο των συσκευασιών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ
ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ