ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Accessories

VielfysΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Η εταιρεία μας ΒΙΕΛΦΥΣ εκτός από την πληθώρα υλικών συσκευασίας μπορεί να προτείνει / προμηθεύσει και με τον αντίστοιχο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή, συσκευασία και έλεγχο των φαρμακευτικών προϊόντων για έρευνα και ανάπτυξη,
αλλά και βιομηχανική παραγωγή.

Dosing Devices & Droppers
Brushes
Spatulas
Seals & Liners

Για την απόλυτη στεγανοποίηση, τα παρεμβύσματα αποτελούν την ιδανική επιλογή, καθώς σφραγίζουν τα προϊόντα σας εύκολα, παρέχοντας ασφάλεια και παρατείνοντας το χρόνο ζωής τους, ενώ συγχρόνως προσδίδουν εγκυρότητα μη νοθείας σε αυτά.

Επιλέξτε το κατάλληλο παρέμβυσμα για τις ανάγκες των προϊόντων σας, όπως για τα καλλυντικά, τις κρέμες, βιταμίνες, και φαρμακευτικά από τη μεγάλη ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και υλικών που διατίθενται.

Pumps: Lotion / Spray / Foam / Trigger / Crimp

Η Vielfys διαθέτει μια σειρά από σύγχρονες υψηλού επιπέδου αντλίες, για να απογειώσετε την εμπειρία εφαρμογής του σκευάσματός σας. Μελετημένες και σχεδιασμένες για να προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους δοχείων και καλυμμάτων, είναι κομψές, μεγάλης αντοχής και παρέχονται σε ένα εύρη φάσμα δοσολογιών και εξόδων, που διανέμουν εύκολα το προϊόν και εγγυώνται την τέλεια και σταθερά επαναλαμβανόμενη απόδοσή του.

 

Επιλέξετε την αντλία που ταιριάζει στο προϊόν και στη συσκευασίας σας, απλή, spray, για αφρό από ένα μεγάλο εύρος σε υλικά, μεγέθη και χρώματα,
ενώ ο ενσωματωμένος σωλήνας εμβάπτισης μπορεί να κοπεί για να ταιριάξει στο μέγεθος του δοχείου της επιλογής σας.