COSMETIC

Bottles

VielfysΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Η εταιρεία μας ΒΙΕΛΦΥΣ εκτός από την πληθώρα υλικών συσκευασίας μπορεί να προτείνει / προμηθεύσει και με τον αντίστοιχο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή, συσκευασία και έλεγχο των φαρμακευτικών προϊόντων για έρευνα και ανάπτυξη,
αλλά και βιομηχανική παραγωγή.

Cream / Lotion / Serum

Η Vielfys προσφέρει μια μεγάλη σειρά μπουκαλιών υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, που ενημερώνεται, εμπλουτίζεται και εξελίσσεται διαρκώς με τις νέες διεθνής τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς, προκειμένου να προσφέρει διευρυμένες δυνατότητες στο total packaging. Σχεδιασμένα για να υπηρετούν τη βιομηχανία της ομορφιάς και των καλλυντικών έχουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως κρέμες, λοσιόν και άλλα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος.

 

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα μπουκαλιών από γυαλί, πλαστικό, ακρυλικό και αλουμίνιο, όλες δημοφιλείς επιλογές που διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, σχήματα, προφίλ και χρώματα.

Shampoo / Shower Gel / Conditioner

Μεγάλη ποικιλία σε μπουκάλια από ανθεκτικό πλαστικό ΡΕΤ, HDPE για συσκευασίες με καλές ιδιότητες αντοχής στην κρούση και πτώση καθιστώντας τα ιδανικά για προϊόντα υγείας και ομορφιάς όπως σαμπουάν, κρέμα μαλλιών και αφρόλουτρα που συχνά πέφτουν λόγω υγρών χεριών.

 

Διατίθεται σε εκλεπτυσμένα σχήματα, χρώματα, μεγέθη και στυλ με επιπλέον δυνατότητα εφαρμογής οποιουδήποτε αδιαφανές, ημιδιαφανές ή μεταλλικού χρώματος.Συνδυάζονται με ένα μεγάλο εύρος σε πώματα και αντλίες.

Sunscreen / Sun Oil / After Sun

Μεγάλη ποικιλία σε μπουκάλια από ανθεκτικό πλαστικό ΡΕΤ, HDPE για συσκευασίες με καλές ιδιότητες αντοχής στην κρούση και πτώση καθιστώντας τα ιδανικά για προϊόντα υγείας και ομορφιάς όπως σαμπουάν, κρέμα μαλλιών και αφρόλουτρα που συχνά πέφτουν λόγω υγρών χεριών.

 

Διατίθεται σε εκλεπτυσμένα σχήματα, χρώματα, μεγέθη και στυλ με επιπλέον δυνατότητα εφαρμογής οποιουδήποτε αδιαφανές, ημιδιαφανές ή μεταλλικού χρώματος.Συνδυάζονται με ένα μεγάλο εύρος σε πώματα και αντλίες.

Αirless

H μοντέρνα και εκλεπτυσμένη εμφάνιση των μπουκαλιών airless σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση της αεροστεγής συσκευασίας με αντλία την καθιστούν κορυφαία επιλογή στον τομέα της υγείας και ομορφιάς. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό είναι εύκολα στη χρήση με μεγαλύτερο πλεονέκτημα την απομόνωση του ευαίσθητου υλικού από το να έρθει σε επαφή με τον αέρα, προστατεύοντας το προϊόν από την οξείδωσή και τη φθορά. Kατά συνέπεια, η συσκευασία αυτή προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια στις ευαίσθητες κρέμες, λοσιόν, ορούς.

 

Το αεροστεγές σύστημα περιλαμβάνει ένα διάφραγμα, που βοηθά στην εκκένωση του προϊόντος, ενώ η αντλία airless προσφέρει ακριβής δοσολογία, επιτρέποντας τη σταθερή απόδοση και τον απόλυτο έλεγχο στη διανομή του προϊόντος.

 

Οι συλλογές μπουκαλιών airtless με αντλία διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία από εκλεπτυσμένα σχήματα, χρώματα, μεγέθη, υλικά και υφές καθώς είναι σχεδιασμένες για να βοηθήσουν οποιαδήποτε εταιρεία ή εμπορικό σήμα, να εισαγάγει νέες και ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασιών στην αγορά.

Aerosol Cans
Nail Polish / Mascara / Eyeliner
Υπέροχα ανθεκτικά μπουκάλια σε σύγχρονο και εργονομικό design προσφέρουν όχι μόνο ευκολία στο χειρισμό κατά την εφαρμογή, αλλά συντελούν στην τέλεια επιλογή συσκευασίας που θα ξεχωρίσει στο ράφι.
Μελετημένα και σχεδιασμένα για τον τομέα της ομορφιάς, ανακαλύψτε τα μπουκάλια νυχιών, lip gloss, eyeliner που διατίθενται σε ποικιλία υλικών (πλαστικό, γυαλί, ακρυλικό), μεγεθών, σχημάτων και χρωμάτων παρέχοντάς σας όλη την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα που αναζητάτε.
Συνδυάζονται με βούρτσα χειλιών, νυχιών, eyeliner καθώς και πώματα για ένα απόλυτο δυναμικό και ολοκληρωμένο προϊόν.
Deodorants

Roll On
Η Vielfys διαθέτει μια σειρά από περιέκτες με ρολό για καλλυντικές συσκευασίες, όπως αποσμητικά, αρώματα, ορούς, αιθέρια έλαια
και προϊόντα φροντίδας ματιών και επιδερμίδας. Οι συσκευασίες συμπεριλαμβάνουν roller ball, επιτρέποντας την ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος.

 

Οι περιέκτες σε συνδυασμό με τα πώματα και τα roll ball είναι όλα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, ενώ διατίθενται σε διαφορετικά υλικα σχήματα και χρώματα. Σχεδιασμένοι για να υπηρετούν τη βιομηχανία της ομορφιάς και
των καλλυντικών, με εξαιρετική ποιότητα στα φινιρίσματα και στο design είναι άκρως ανταγωνιστικοί συνιστώντας την τέλεια λύση στις ανάγκες και τους στόχους σας.
Spray
Tα αποσμητικά σε σπρέι συσκευάζονται σε περιέκτες αεροζόλ οι οποίοι κατασκευάζονται με διάφορους τρόπους, συνήθως από μέταλλα που μπορούν να περιέχουν με ασφάλεια υγρά και αέρια υπό πίεση. Οι συσκευασίες των aerosol cans είναι ασφαλείς και οικολογικές καθώς το αλουμίνιο είναι ανακυκλώσιμο και ελαχιστοποιεί τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Perfumes

Το σύγχρονο design, η υψηλή αισθητική και ποιότητα συντελούν σε προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών καθιστώντας τις συσκευασίες αρωμάτων μοναδικές.

 

Η Vielfys στοχεύει σε όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, με μια τεράστια ποικιλία προτάσεων σε φιάλες από πλαστικό, ακρυλικό, γυαλί, μέταλλο που διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, κλασικά και σύγχρονα σχήματα, χρώματα και στυλ.

Essential Oils / Serum