ΑΜΠΟΥΛΕΣ

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

VielfysΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΜΠΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ & ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Οι υψηλής ποιότητας γυάλινες αμπούλες που παράγει η Vielfys καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της βιομηχανίας φαρμάκων & καλλυντικών σταθερά τα τελευταία 70 χρόνια.

Παράγονται, ελέγχονται και συσκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή & ευρωπαϊκά πρότυπα της φαρμακοβιομηχανίας, σε πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής προηγμένης τεχνολογίας.

 

Σαν πρώτη ύλη χρησιμοποιούνται γυαλοσωλήνες από ουδέτερο βοριοπυριτικό γυαλί πρώτης υδρολυτικής κλάσης σε χρώμα διάφανο ή σκούρο καφέ και παράγονται σε
τέσσερα διαφορετικά σχήματα: Form B, Form C (ανοιχτές), Form D και Form E (κλειστές)  και η χωρητικότητά τους κυμαίνεται από 1 ml έως 25 ml.

 

Οι αμπούλες παράγονται άτυπες ή τυπωμένες (logo και data) και είναι αυτοθραυόμενες (Color Break, OPC) βοηθώντας έτσι τον τελικό χρήστη στο άνοιγα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Η VIELFYS παράγει, ελέγχει και συσκευάζει γυάλινες αμπούλες με το πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2015, σύστημα διασφάλισης ποιότητας Vielfyς και συμφωνεί με τα διεθνή πρότυπα για την παραγωγή αμπουλών (ISO 9187), την τρέχουσα έκδοση της ευρωπαϊκής φαρμακοποιίας και τη διεθνή πρακτική για την υγιεινή και τη συσκευασία.

Τα μέρη της Αμπούλας

Eπικοινωνήστε μαζί μας

Ζητείστε προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες για τις Αμπούλες, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Eγγραφείτε στο newsletter μας

* indicates required

ΕΓΓΡΑΦΗ