ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Πώματα και Αξεσουάρ

VielfysΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Η εταιρεία μας ΒΙΕΛΦΥΣ εκτός από την πληθώρα υλικών συσκευασίας μπορεί να προτείνει / προμηθεύσει και με τον αντίστοιχο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή, συσκευασία και έλεγχο των φαρμακευτικών προϊόντων για έρευνα και ανάπτυξη,
αλλά και βιομηχανική παραγωγή.

Καπάκια

Το καπάκι ή το πώμα αποτελούν ένα από τα βασικά δομικά στοιχεία της συσκευασίας, συμβάλλοντας σ΄ ένα αισθητικό, λειτουργικό και ασφαλές αποτέλεσμα υψηλού επίπεδου.

 

Ο εργονομικός σχεδιασμός αποτελεί σημείο ζωτικής σημασίας προσφέροντας πολυάριθμους τύπους κλεισίματος,
καθιστώντας τα γρήγορα και εύκολα στη χρήση, όπως τα ραβδωτά καλύμματα που βελτιώνουν τη λαβή για προϊόντα
που χρησιμοποιούνται με βρεγμένα χέρια, ενώ παράλληλα διασφαλίζουν ότι τα περιεχόμενα των δοχείων διατηρούνται και αποθηκεύονται αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

 

Η Vielfys στοχεύει σε όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, διαθέτοντας υψηλής ποιότητας υλικά (πλαστικό, μεταλλικό, αλουμινίου, γυάλινο, ξύλινο, φελλό) σε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και υφές προσφέροντάς σας εμπνευσμένες, εξατομικευμένες λύσεις.

 

Βιδωτά Καπάκια

Τα ευρέως γνωστά βιδωτά καπάκια, σφραγίζουν με ασφάλεια το περιεχόμενο των συσκευασιών.

 

Διατίθενται σε διάφορα υλικά όπως πλαστικό, ακρυλικό, μεταλλικό, αλουμινίου καθώς και με επένδυση από ξύλο, γυαλί κ.ά σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων, μεγεθών, χρωμάτων (διαφανή και αδιαφανή και υφές.

Disc Cap

Το κάλυμμα Disc Cap, από ανθεκτικό υλικό για καθημερινή χρήση, διαθέτει έναν δίσκο με στόμιο για εύκολη διανομή του προϊόντος. Ιδανικό για προϊόντα υγείας και ομορφιάς όπως σαμπουάν, μαλακτικά, λοσιόν, κρέμες, ενυδατικά,
αντιηλιακά ή άλλα προϊόντα που στεγάζονται σε μια φιάλη συμπίεσης.

 

Τα βολικά καπάκια, Disc Cap, είναι εύκολα στη χρήση καθώς ανοίγουν και κλείνουν εύκολα με το ένα χέρι επιτρέποντας στους πελάτες να διατηρούν τα προϊόντα αυτά, για χρήση εν κινήσει, στην τσάντα ή το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, χωρίς να ανησυχούν.

Flip Top

Ανασηκώστε το καπάκι για να αποκαλύψετε ένα στόμιο που διευκολύνει τη διανομή του προϊόντος.

 

Κατασκευασμένα από ελαστικού τύπου πλαστικού μπορούν να αντέξουν το συνεχές άνοιγμα και κλείσιμο του καπακιού, επιπλέον, βοηθούν στη διατήρηση του περιεχομένου, αποτρέποντας την υπερβολική έκχυση κατά τη διάρκεια της διανομής.

Δακτυλίδι Ασφαλείας
Ολοκληρώστε την παρουσίαση της συσκευασίας σας με τα υψηλής ποιότητας καπάκια με δακτυλίδι ασφαλείας, που προσδίδουν εγκυρότητα κατά της νοθείας στα σκευάσματα, κερδίζοντας έτσι, την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.
Διατίθενται σε πλαστικό και αλουμίνιο σε ποικιλία σχεδίων, μεγεθών, υφών και χρωμάτων με επιπλέον δυνατότητα προσαρμογής στο χρώμα που επιθυμείτε.
Αφυγραντικά
Πιπέτες
Ρυθμιστές Ροής

Μια αξιόπιστη, πρακτική και εύκολη λύση για την ελεγχόμενη διανομή του προϊόντος.

Οι ρυθμιστές ροής είναι από πλαστικό, διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις, σχήματα, χρώματα (διαφανή και αδιαφανή), προκειμένου να ταιριάξουν αρμονικά με το δοχείο της επιλογής σας. Ιδανική επιλογή για κολόνιες, λοσιόν, κρέμες, αντιηλιακές, after shave

Αντλίες / Spray / Dispenser / Foam

Η Vielfys διαθέτει μια σειρά από σύγχρονες υψηλού επιπέδου αντλίες, για να απογειώσετε την εμπειρία εφαρμογής του σκευάσματός σας. Μελετημένες και σχεδιασμένες για να προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους δοχείων και καλυμμάτων, είναι κομψές, μεγάλης αντοχής και παρέχονται σε ένα εύρη φάσμα δοσολογιών και εξόδων, που διανέμουν εύκολα το προϊόν και εγγυώνται την τέλεια και σταθερά επαναλαμβανόμενη απόδοσή του.

 

Επιλέξετε την αντλία που ταιριάζει στο προϊόν και στη συσκευασίας σας, απλή, spray, για αφρό από ένα μεγάλο εύρος σε υλικά, μεγέθη και χρώματα,
ενώ ο ενσωματωμένος σωλήνας εμβάπτισης μπορεί να κοπεί για να ταιριάξει στο μέγεθος του δοχείου της επιλογής σας.

Βούρτσες για Νύχια

Οι στρογγυλεμένες βούρτσες πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας, ενώ η ακριβή κοπή των ινών, τα διαφορετικά μήκη και τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά προσφέρουν σημαντικά βελτιωμένα χαρακτηριστικά καθώς και ποικιλία εφαρμογής καθιστώντας τες μοναδικές και πρακτικές.

Επιτρέπουν την εφαρμογή του βερνικιού – γυαλιστικού ομοιόμορφα, με απόλυτη ακρίβεια, σε συγκεκριμένες ποσότητες, για ένα αποτέλεσμα φυσικό χωρίς ραβδώσεις. Επιλέξετε το πινέλο που θα εξασφαλίσει την απόλυτη εφαρμογή που αναζητάτε.

Σπάτουλες

Καλλυντικές σπάτουλες προσώπου και σώματος για περιποίηση επιδερμίδας, καθώς και καλλυντικές για ανάμειξη και μέτρηση / δοσολογία σε υψηλής ποιότητας πλαστικό ανθεκτικό και στις υψηλές θερμοκρασίες. Ενημερωθείτε για τη μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη, σχήματα, χρώματα και τύπους.

Παρεμβάσματα

Για την απόλυτη στεγανοποίηση, τα παρεμβύσματα αποτελούν την ιδανική επιλογή, καθώς σφραγίζουν τα προϊόντα σας εύκολα, παρέχοντας ασφάλεια και παρατείνοντας το χρόνο ζωής τους, ενώ συγχρόνως προσδίδουν εγκυρότητα μη νοθείας σε αυτά.

Επιλέξτε το κατάλληλο παρέμβυσμα για τις ανάγκες των προϊόντων σας, όπως για τα καλλυντικά, τις κρέμες, βιταμίνες, και φαρμακευτικά από τη μεγάλη ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και υλικών που διατίθενται.