ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Πώματα & Καπάκια

VielfysΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Η εταιρεία μας ΒΙΕΛΦΥΣ εκτός από την πληθώρα υλικών συσκευασίας μπορεί να προτείνει / προμηθεύσει και με τον αντίστοιχο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή, συσκευασία και έλεγχο των φαρμακευτικών προϊόντων για έρευνα και ανάπτυξη,
αλλά και βιομηχανική παραγωγή.

Βιδωτά Καπάκια

Τα ευρέως γνωστά βιδωτά καπάκια, σφραγίζουν με ασφάλεια το περιεχόμενο των συσκευασιών.

 

Διατίθενται σε διάφορα υλικά όπως πλαστικό, ακρυλικό, μεταλλικό, αλουμινίου καθώς και με επένδυση από ξύλο, γυαλί κ.ά σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων, μεγεθών, χρωμάτων (διαφανή και αδιαφανή και υφές.

Disc Cap

Το κάλυμμα Disc Cap, από ανθεκτικό υλικό για καθημερινή χρήση, διαθέτει έναν δίσκο με στόμιο για εύκολη διανομή του προϊόντος. Ιδανικό για προϊόντα υγείας και ομορφιάς όπως σαμπουάν, μαλακτικά, λοσιόν, κρέμες, ενυδατικά,
αντιηλιακά ή άλλα προϊόντα που στεγάζονται σε μια φιάλη συμπίεσης.

 

Τα βολικά καπάκια, Disc Cap, είναι εύκολα στη χρήση καθώς ανοίγουν και κλείνουν εύκολα με το ένα χέρι επιτρέποντας στους πελάτες να διατηρούν τα προϊόντα αυτά, για χρήση εν κινήσει, στην τσάντα ή το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, χωρίς να ανησυχούν.

Flip Top

Ανασηκώστε το καπάκι για να αποκαλύψετε ένα στόμιο που διευκολύνει τη διανομή του προϊόντος.

 

Κατασκευασμένα από ελαστικού τύπου πλαστικού μπορούν να αντέξουν το συνεχές άνοιγμα και κλείσιμο του καπακιού, επιπλέον, βοηθούν στη διατήρηση του περιεχομένου, αποτρέποντας την υπερβολική έκχυση κατά τη διάρκεια της διανομής.

Δακτυλίδι Ασφαλείας
Ολοκληρώστε την παρουσίαση της συσκευασίας σας με τα υψηλής ποιότητας καπάκια με δακτυλίδι ασφαλείας, που προσδίδουν εγκυρότητα κατά της νοθείας στα σκευάσματα, κερδίζοντας έτσι, την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.
Διατίθενται σε πλαστικό και αλουμίνιο σε ποικιλία σχεδίων, μεγεθών, υφών και χρωμάτων με επιπλέον δυνατότητα προσαρμογής στο χρώμα που επιθυμείτε.
Crimps