ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Βάζα

VielfysΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Η εταιρεία μας ΒΙΕΛΦΥΣ εκτός από την πληθώρα υλικών συσκευασίας μπορεί να προτείνει / προμηθεύσει και με τον αντίστοιχο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή, συσκευασία και έλεγχο των φαρμακευτικών προϊόντων για έρευνα και ανάπτυξη,
αλλά και βιομηχανική παραγωγή.

Βάζα

Η Vielfys προσφέρει μια σειρά κλασικών και σύγχρονων βάζων, υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

 

Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία υλικών (γυαλί, ακριλικό, πλαστικό), μεγεθών, σχεδίων και χρωμάτων, ενώ το ευρύ στόμιο τα καθιστά ιδανικά για ποικίλες εφαρμογές, όπως κρέμες προσώπου, conditioner, gel, lip balm, αλλά και προϊόντα όπως χάντρες μπάνιου και σκόνες.

 

Κάθε συσκευασία έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις υψηλές απαιτήσεις της βιομηχανίας της ομορφιάς προσφέροντάς σας κορυφαίες, εξατομικευμένες επιλογές.

Με περισσότερες από 500 προτάσεις, είμαστε σίγουροι πως θα αποκτήσετε την ιδανική ολοκληρωμένη συσκευασία που αναζητάτε.

Πώματα

Το καπάκι – πώμα αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία της συσκευασίας, συμβάλλοντας σ΄ ένα κομψό, λειτουργικό
και ασφαλές αποτέλεσμα υψηλού επίπεδου.

Ο εργονομικός σχεδιασμός αποτελεί σημείο ζωτικής σημασίας προσφέροντας πολυάριθμους τύπους κλεισίματος, καθιστώντας τα
γρήγορα και εύκολα στη χρήση, όπως τα ραβδωτά καλύμματα που βελτιώνουν τη λαβή για προϊόντα που χρησιμοποιούνται με
βρεγμένα χέρια, ενώ παράλληλα διασφαλίζουν ότι τα περιεχόμενα των δοχείων διατηρούνται και αποθηκεύονται αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Η Vielfys στοχεύει σε όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, διαθέτοντας υψηλής ποιότητας υλικά
(πλαστικά, μεταλλικά, αλουμινίου, γυάλινα, ξύλινα) σε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και υφές προσφέροντάς σας
εμπνευσμένες, εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις.

Μέσα από μια μεγάλη σειρά πωμάτων μπορούμε να προτείνουμε και να προσφέρουμε την ιδανική λύση για το αποτέλεσμα που αναζητάτε.

Αξεσουάρ

Αφυγραντικά
Τα καπάκια με επενδύσεις παρέχουν επιπλέον προστασία από διαρροές και διάβρωση, ενώ βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας των προϊόντων.

 

 

Παρεμβάσματα
Για την απόλυτη στεγανοποίηση, τα παρεμβάσματα αποτελούν την ιδανική επιλογή, καθώς σφραγίζουν το προϊόν σας εύκολα, παρέχοντας ασφάλεια
και παρατείνοντας το χρόνο ζωής του, ενώ προσδίδουν εγκυρότητα κατά της νοθείας στα σκευάσματα. Επιλέξτε το κατάλληλο παρέμβυσμα για τις ανάγκες των καλλυντικών προϊόντων σας, όπως κρέμες, seroum, αιθέρια έλαια, αντιηλιακά, λοσιόν κ.ά από τη μεγάλη ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και υλικών που διατίθενται.

 

 

Σπάτουλες
Μια κορυφαία λύση, που μπορεί να συνοδεύσει την εμπειρία του προϊόν σας, είναι οι καλλυντικές σπάτουλες προσώπου και σώματος για την περιποίηση της επιδερμίδας, καθώς και καλλυντικές για ανάμειξη και μέτρηση της δοσολογίας. Είναι από υψηλής ποιότητας πλαστικό, ανθεκτικές και στις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσής τους και στο καπάκι της συσκευασίας.